Vi takker for en fantastisk aften til vores lokal opvisning i Firehøje gymnastik.

På gulvet var alle aldre repræsenteret. Det var en fest fra start til slut og det gik der ud af, med både hop og dans. 

Vores instuktører fortjener en stor tak for der deres indsats i denne sæson. Vi glæder os over, at rigtig mange af jer har sagt ja til at forsætte i den kommende sæson.  

Til alle gymnaster skal der også lyde en stor tak for, at I vil lave gymnastik i Firehøje - uden jer, ingen gymnastik i Firehøje.

I år var gynastikopvisningen flyttet til Vandel Efterskole. Dette grundet plads mangel og sikkerhedshensyn i Vandel hallen. Samarbejdet mellem efterskolen og gynmastik afd. fungerede perfekt. 
Tak for samarbejdet og for at vi måtte leje hallen til denne aften.   


 
 

Der er plads til DIG


Har du lyst til at være instruktør eller hjælper, så kontakt Rikke Steen Jørgensen på 28 96 11 92
Alle tilbydes kurser med DGI, hvor man får masser af inspiration og motivation.
Desuden har vi et rigtig godt netværk i gymnastikafdelingens instruktører og hjælpere, hvor man altid kan få god sparring.
 
Den Gule Folder
 

Gymnastikafdelingen har fået en unik mulighed for at tjene ekstra penge – penge, der kan bruges til at udbygge og vedligeholde vores gode forhold, herunder blandt andet redskaber, legeredskaber og opvisningstøj.

Vi har overtaget udbringningen af Den Gule Folder. Det betyder, at vi 4 gange om året skal ud på veje og gader i hele Firehøjeland, med en hilsen fra alle afdelingerne i Firehøje IF.

Det kræver en stor fælles indsats fra rigtig mange personer i gymnastikafdelingen. Men det behøver ikke at være medlemmerne selv, der skal ud. Det er helt legalt at få forældre, bedsteforældre, tanter og onkler eller andre, der har interesse i, at vores forening har optimale vilkår, til at hjælpe med udbringningen. Så spred gerne budskabet.

Vil du være med til at hjælpe os, eller har du spørgsmål så skriv til Trine Lambæk Bøgh dengulefolder.fif@gmail.com

Tilmelding til holdene for sæsonen 2018/2019 kan du gøre HER  
Mød Firehøje IF i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel tlf. 75885488 - og i Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten tlf. 75883642