Book 1:1 samtale
Se adresse

2021

Sommerfesten 2021 var en stor succes


I dagene 25.-29. august summede området omkring Nørup Hallen af liv, fællesskab, fest og glæde. Sommerfestens afvikling var oppe imod mange usikkerheder:
- Ville folk komme igen efter coronaen? 
- Hvilke aktiviteter kunne gennemføres?
- Skulle folk til udsatte konfirmationer og bryllupper?
- Ville sponsorerne støtte op?

Fællesskab og foreningsaktivitet havde været savnet under coronaen, og nu var der mulighed for at få det igen!

Allerede onsdag aften fik vi en fornemmelse af, at det ville blive godt med rigtig mange deltagere i det traditionelle bankospil i den nyrenoverede, smukke Sognegård. Torsdagens løb, Engelsholm Slotsløb havde over 400 deltagere. Fredagens alkoholfrie diskoteksfester for børn og unge blev et tilløbsstykke.
Lørdag var festpladsen fint besøgt - og et nyt tiltag med veteranbiler blev taget godt imod. Med to hjemmesejre til senior-fodboldholdene var der noget at fejre, og op mod 200 unge feststemte menneker fyldte teltet med fest og rigtig god stemning.

Søndag fortsatte den gode stemning i teltet med gudstjeneste, hvor vores to præster drøftede hvordan lignelsen med den barmjertige samartitaner skulle forstås. Senere var der endnu et nyt tiltag, da Helen Bruun stod for en dejlig sangtime. I løbet af weekenden var der god travlhed i madboden, baren og ved de mange aktiviteter, ligesom tombola og ko-lotto var trækplastre med mange flotte sponsorpræmier. OK havde stillet en bod op, som kunne have fortjent flere besøg, idet ikke kun køb af benzin og diesel, men også el- og mobilaftaler giver afkast til Firehøje IF. Udfordringen er, at rigtig mange lokale allerede er godt dækket ind med kort. Traditionelt har Randbøl-spejderne stillet op med klatrevæg - i år fungerede den også som "propaganda" for vores nye klatreafdeling. 

Formanden sluttede af med at rette en varm tak til sommerfestudvalget og de mange frivillige, medlemmer og erhversdrivende, der gjorde sommerfesten muligt. Han opfordrede også til at genstarte idræt, motion og fællesskab i Firehøje IF - og at tage del i det store fællesskab, når over 25.000 idrætsglade mennesker mødes til DGI's Landsstævne i Svendborg i sommeren 2022. I 2025 er der Landsstævne i Vejle - her vil foreninger som Firehøje IF helt sikkert yde en stor frivillige indsats, så hvis man vil opleve et Landsstævne som deltager i 2022, kan man læse mere her.Kolotto-gevinster


Følgende numre gav gevinst i kolotto 2021:

Nr. 70: Gavekort fra Sengeexperten
Nr. 245: Sengetøj fra Sengeexperten
Nr. 463: Velværepakke fra Wellmore
Nr. 215: Luksus-liggeunderlag fra Oase Outdoors
Nr. 124: Smartwatch fra Kaltoft El
Nr. 462: Hovedpude fra Sengeexperten
Nr. 446: Luksus-liggeunderlag fra Oase Outdoors
Nr. 274: El-løbehjul fra Kaltoft El
Nr. 355: Velværepakke fra Wellmore

Uafhentede gevinster udleveres ved henvendelse til halleder Jens Skov.

Redigeret 11/1-2022
Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten