Book 1:1 samtale
Se adresse

Aktiv fritid - Vandel

AKTIV FRITD i Vandel Idrætshal – hver torsdag fra klokken 8.30 til 12.00.

Samvær med andre mennesker er vigtigt uanset alder, fysisk formåen, handicap, m.v. Nedenfor ser du forskellige muligheder for fysisk aktivitet under Aktiv Fritid, men du er også meget velkommen til blot at være en del et dejligt socialt fællesskab – med en kop kaffe og en snak.

Ryggymnastik starter kl. 8.45 i minihallen - nyt hold fra september 2022. 
Stolemotion starter kl. 10.00 - også i minihallen - ligeledes nyt hold fra efteråret.

De øvrige aktiviteter som badminton og indoor cykling starter først kl. 10.00. Vi vil gerne have gang i vores spil Bowls, men her mangler vi en instruktør.
Og efter alle disse aktiviteter hygger vi os over en kop kaffe, øl eller vand.

Andre sportsgrene kan startes op, hvis nogen har interesse. Der er indkøbt stave til stavgang, så det er bare på med udetøj og så afsted! Andre muligheder kunne være indoor tennis med skumbolde, soft ball hockey, bordtennis m.m. Kom forbi en torsdag og tal med bestyrelsen om mulighederne. Vi samarbejder bl.a. med DGI og Ældre Sagen, hvor vi kan hente hjælp og inspiration.

Og så er der nogen, som alene er aktive med strikkepindene, andet håndarbejde eller snakketøjet - og samtidig får en kop kaffe og en masse hyggesnak. Her er der også plads til flere!

Kontingent på kr. 200,- årlig betales direkte til bestyrelsen torsdage 10-12. Her kan du også få oplyst kontonr. for en bankoverførsel.

  

Firehøje IF


Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten.

Telefon: 23245512
E-mail: formand.fu@firehoejeif.dk
CVR: 29403619
Log ind
Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten