Velkommen til Firehøje Badminton

Sæsonen 2019/20 er slut i Firehøje IF, Badminton
Vi starter op igen i september 2020En rigtig god sæson sluttede brat 3 uger før normalt på grund af Corona virus.
De sædvanlige sæsonafslutningersarrangementer måtte følgeligt aflyses.
Forinden da gennemførtes den årlige generalforsamling den 19. februar i Vandel Idrætshal. To bestyrelsesmedlemmer ønskede ikke genvalg og to afløsere valgtes. Bestyrelsen kan ses på foreningens hjemmeside i Firehøje IF.
Børne- og ungdomsspillerne har haft en rigtig god sæson, hvor der i tilgift er kommet 21 nye spillere til. Det er meget glædeligt.
Højdepunktet var deltagelse i Landsstævnet i Vejle i begyndelsen af januar, hvor vore spillere opnåede flotte placeringer. En af spillerne høstede tilmed guldmedalje i såvel single som double.
Stort TIL LYKKE til alle spillerne og deres trænere.
Vores trænerteam Thomas Christensen og Troels Hess Jensen modtog 3. marts DGI Sydøstjyllands årlige trænerpris i overværelse af næsten hundrede forældre til de tilstedeværende ungdomsspillere.
Til lykke med den velfortjente pris samt tak til de to trænere for de flotte resultater af deres træning,  som ligger til grund for tildeling af prisen.
Tak til alle Badmintonafdelingens spillere for stort fremmøde i den forløbne sæson.
Vi vil meget gerne se jer alle sammen i den næste sæson.

God sommer.

Mød Firehøje IF i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel tlf. 75885488 - og i Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten tlf. 75883642