OM FIREHØJE
 

Foreningens navn er FIREHØJE IF, stiftet den 11. maj 1978.

Foreningen er en sammenslutning af Nørup Ungdoms-, Gymnastik-& Idrætsforening,
Randbøldal Skytte-, Gymnastik-& Idrætsforening og Vandel Idrætsforening.
Foreningens hjemsted er Vejle Kommune.

Idag dyrker vi vor idræt med udgangspunkt i Vandel Idrætshal, og Nørup Hal med tilknyttede fodboldbaner.

I Vandel har vi vor hal + en minihal med alt til faget hørende, incl. en dygtig halinspektør, der ud over at holde vor hal ren og fin, er meget populær blandt alle brugerne. Til adspredelse mellem stævnekampe er der netop anskaffet et bord-fodboldspil og ice-hockey.
På førstesalen er indrettet et Indoor Cyckling Center (spinning) hvor man kan booke sig ind på en cykel, til en times træning med instruktør.
I Vandel er der ligeledes 2 flot passede tennisbaner og et dejligt klubhus, som vore tennismedlemmer er meget glade for og stolte af - en af grundene er nok at de selv har opført det.

 

 
I Nørup har vi vor nye netop indviede hal (august 2011), som vore afdelinger bruger flittigt. Med springgrav og stortrampoliner er det meget attraktivt for vore unge gymnaster.
Det nye Fitness-center sætter ekstra skub i aktiviteterne.
Hallen startede egentlig som et dejligt selvbygget klubhus. Klubhuset og nu hallen er også rammen om vore fodboldaktiviteter - og de populære frivillige der passer køkkenet, gør det til en stor fornøjelse for alle at færdes i klubhuset/hallen.

Senest opdateret (Søndag, 09. juni 2013 20:53)

Mød Firehøje IF i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel tlf. 75885488 - og i Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten tlf. 75883642