Kære alle gymnaster, instruktører og forældre


 

Grundet de nye udmeldinger fra regeringen vedr. Corona smitte begrænsning, er opvisning på fredag d. 13. marts i Vandel Hallen AFLYST.

Vi støtter i gymnastikafdelingen fuldt op om de nye anbefalinger, og på dette grundlag er de fremtidige planlagte træninger resten sæsonen, desværre også aflyst gældende fra i morgen torsdag d. 12. marts.

Vi håber på jeres forståelse og opbakning.


Vi ses til september friske til en helt ny sæson :-)Mange hilsner Gymnastik bestyrelsen.


 

Der er plads til DIG


Har du lyst til at være instruktør eller hjælper, så kontakt Rikke Steen Jørgensen på 28 96 11 92
Alle tilbydes kurser gennem DGI, hvor man får masser af inspiration og motivation.
Desuden har vi et rigtig godt netværk i gymnastikafdelingens instruktører og hjælpere, hvor man altid kan få god sparring.
 
Den Gule Folder
 

Gymnastikafdelingen har fået en unik mulighed for at tjene ekstra penge – penge, der kan bruges til at udbygge og vedligeholde vores gode forhold, herunder blandt andet redskaber, legeredskaber og opvisningstøj.

Vi har overtaget udbringningen af Den Gule Folder. Det betyder, at vi 4 gange om året skal ud på veje og gader i hele Firehøjeland, med en hilsen fra alle afdelingerne i Firehøje IF.

Det kræver en stor fælles indsats fra rigtig mange personer i gymnastikafdelingen. Men det behøver ikke at være medlemmerne selv, der skal ud. Det er helt legalt at få forældre, bedsteforældre, tanter og onkler eller andre, der har interesse i, at vores forening har optimale vilkår, til at hjælpe med udbringningen. Så spred gerne budskabet.

Vil du være med til at hjælpe os, eller har du spørgsmål så skriv til Trine Lambæk Bøgh dengulefolder.fif@gmail.com

Tilmelding til holdene for sæsonen 2019/2020 kan du gøre HER  
Mød Firehøje IF i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel tlf. 75885488 - og i Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten tlf. 75883642