Velkommen til Indoor Cycling i  Firehøje IF.

Så er vi klar igen med fuld kapacitet (25 cykler pr. time) og ikke længere nogen corona-restriktioner. Vi holder dog fast i en god hygiejne omkring afspritning og rengøring for at gøre det trygt for alle at møde op. Er du ikke vaccineret mod Covid-19, opfordrer vi til at man lader sig teste inden fremmøde.

Vores instruktører er super motiverede og klar til at give den max gas med høj musik og svedige timer.

Er du allerede medlem, eller har du planer om at vende tilbage efter en pause, så er det muligt at booke timer i perioden 1. oktober 2021 til 31. december 2021.
Er du helt ny og vil gerne prøve Indoor cycling, så er det muligt at få prøvetimer først - kontakt bestyrelsen, hvis du er interesseret i det.

Tilmelding og booking foregår på Firehøje's hjemmeside her og der er mulighed for at blive medlem for 3 forskellige perioder:

 • 3 mdr fra 1. oktober 2021 til 31. december 2021 (kr. 500)
 • 6 mdr fra 1. oktober 2021 til 31. marts 2022 (kr. 825)
 • 9 mdr fra 1. oktober 2021 til 30. juni 2022 (kr. 1000)
Vi udbyder følgende timer i perioden 1. oktober - 31. december
 • Mandage kl. 17.30-18.30 
 • Tirsdage kl. 17.30-18.30 
 • Onsdage kl. 17.30-18.30 
 • Torsdage kl. 10.00-11.00 (sammen med Aktiv Fritid)
 • Torsdage kl. 16.15-17.45 (obs 1½ time, med begrænset deltagerantal)
 • Lørdage kl. 08.30-09.30

Vel mødt på cyklerne - og tag gerne en god ven eller din bedre halvdel med smiley
Kontakt bestyrelsen, hvis du har spørgsmål.

 

Gældende fra onsdag 1. september er der ikke længere særlige corona-restriktioner i idræts- og foreningslivet.

Også kravet om stikprøvekontrol af coronapas er bortfaldet. 

De retningslinjer, der tidligere har været gældende for idræt, erstattes i stedet af sundhedsmyndighedernes anbefalinger om smitteforebyggende adfærd i samfundet.

Du kan løbende følge udviklingen i smitte, tiltag og regler på coronasmitte.dk


Hvad er Indoor Cycling?

Indoor cycling i Firehøje holder til i lokalet på den store balkon i Vandel Hallen. Indoor cycling råder over 25 Indoor cykler. 
Indoor cycling er en rigtig god træningsform, som er skånsomt for både knæ, ankler og ryg og alle kan være med. Instruktørerne på holdene er uddannet til at motivere dig gennem hele timen. Du bestemmer selv, hvor hårdt det skal være, da du selv styrer din egen belastning.

Der cykles til musik i forskellige genrer, instruktørerne vil inspirere dig, så du laver så meget som muligt. Indoor cycling er effektiv træning for konditionen og forbrændingen, men giver også mentalt velvære. Indoor cycling er kort sagt en effektiv og sjov måde at motionere på.
Timerne starter med opvarmning og afsluttes med afrunding og evt. udstrækning. Indoor cycling foregår udelukkende på hold og der er flere muligheder at vælge imellem.


Du behøver ikke specielle sko, du kan sagtens bruge sportssko med hård sål.  

Husk at medbringe håndklæde og drikkedunk.
Vel mødt til Indoor cycling i Firehøje - også på Facebook

Gode historier fra det virkelige liv

En mand på egnen er ramt af den barske lungesygdom KOL, og fik for 1½ år siden målt sin lungekapacitet til kun 62% af det normale. Hans kone overtalte ham til at prøve Indoor cycling og efter en ugentlig træning det seneste 1½ år, er hans lungekapacitet nu 80%.

En anden mand på egnen elskede at stå på ski, men slidte knæ, med kunstigt korsbånd og sammensyet menisk stoppede skiløbet. Efter et års træning i Indoor cycling står han 8 dage i træk på alpin ski uden smerter.

Disse eksempler fortæller om nogle af de gavnlige sundhedseffekter der er af Indoor cycling, og der er flere.

Hvis du ønsker at blive mere fysisk aktiv, er Indoor Cycling måske noget for dig, fordi det er:
 • Fleksible træningstider – du kan vælge 6 forskellige tider på 5 forskellige ugedage
 • Fagligt højt niveau – alle instruktører har gennemført DGI’s 40 timers Indoor cyling uddannelse
 • Billigt – træn så tit du vil for mellem 110 og 170 kr. om måneden
 • Gratis at prøve – kontakt bestyrelsen og få aftalt et par prøvetimer
 • Dig der styrer belastningen – du bliver ikke presset, men motiveret af instruktørerne og musikken
På Sundhedsstyrelses hjemmeside findes faglig dokumentation for at træning har gavnlige effekter i forhold til 32 forskellige sygdomme eller risikotilstande, blandt andet angst, astma, cancer, cystisk fibrose, demens, depression, diabetes 1 og 2, hjertesygdomme, infektioner, KOL, mavetarmsygdomme, osteporose, overvægt, Parkinson, rygsmerter, skizofreni, sklerose og stress.
Men du er også velkommen til bare at træne Indoor cycling, fordi det er sjovt og man bliver glad i låget!


 
 
 
Dygtige og motiverende instruktører

I Firehøje Indoor Cycling har vi motiverede og engagerede instruktører. De er alle veluddannede med DGIs 40 timers Indoor Cycling grunduddannelse, desuden lægger vi vægt på, at de bliver opdateret med ny viden og inspiration til din træning. Derfor deltager instruktørerne fortløbende på kurser.

Instruktørerne underviser gratis og frivilligt.

Som deltager vil du opleve at undervisningsform, timeopbygning, musikstil m.v. er forskellige alt efter instruktør, men alle har en solid faglig basisviden om træning i Indoor Cycling.
Mød Firehøje IF i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel tlf. 75885488 - og i Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten tlf. 75883642