Book 1:1 samtale
Se adresse

Kvindeyoga

Kvindeyoga
Torsdag kl. 19.00-20.00
Nørup Sognegård

Instruktør: Rikke Steen Jørgensen

Du vil blive introduceret for yogaøvelser, der styrker og smidiggør musklerne, samt strækker bindevævet blødt og lækkert. 

Jeg kombinerer øvelser fra hatha, vinyasa og yin yoga, så du i en session både vil opleve den gode kombination af øvelser, der styrker din krop og udfordrer dig. Og du vil i den sidste del af sessionen opleve den vidunderlige ro, der indfinder sig, og som sender dig hjem med følelsen af at have det godt i krop og sjæl. 

Min YOGA session starter altid med, at du finder ro via vejrtrækningsøvelser. Det er vigtigt for mig, at du finder vej ind i roen ved at have fokus på dit åndedræt.  

Jeg guider dig, efter vejrtrækningsøvelser, videre inde i flere øvelser, der vil være de samme fra gang til gang, så dit nervesystem vækkes og gøres klar til de mere styrkende øvelser.  

Du vil i min session opleve dynamisk yoga, der ofte foregår i flows.  

Du kan også være helt sikker på, at du får lov til at opleve en rolig afslutning med yin øvelser, der afspænder din krop og gør dig klar til, at slutte session af med en dejlig shavasana, hvor jeg guider dig ind i dyb dyb ro.  

Holdet er kun for kvinder.  

Medbring en måtte, et håndklæde og et tæppe. Medbring også gerne et par varme sokker og en trøje, så du ikke kommer til at fryse i den sidste del af sessionen, som er afspænding.

Tilmelding til holdet - klik HER

Firehøje IF


Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten.

Telefon: 23245512
E-mail: formand.fu@firehoejeif.dk
CVR: 29403619
Log ind
Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten