Ungdom

I Firehøje Håndbold er vi glade for, at en stor flok børn og unge mennesker har valgt håndbold som fritidsinteresse. Vi håber, at de i forbindelse med håndboldspillet får gode oplevelser med motion, fællesskab og foreningsliv. Derudover finder vi det vigtigt, at der for såvel den enkelte spiller som for hele holdet finder en udvikling sted - man må gerne blive dygtigere i løbet af sæsonen.

En forudsætning for det ovenstående er, at frivillige vil bruge en del af deres fritid som trænere, hjælpetrænere og holdledere i vores afdeling, og det har vi heldigvis en gruppe frivillige, som vil. Det er vi rigtig glade for, og der skal lyde en stor tak til trænerne for deres store indsats.

Børneholdenes (U6-U13/2006-2013) træning flytter til Nørup Hallen. Som noget nyt i sæsonen 2019/2020 finder børneholdenes træning sted i Nørup Hallen. Firehøjeskolens SFO i Vandel vil sørge for at følge spillerne til bussen (143), og spillerne vil blive modtaget ved busstoppestedet i Ny Nørup. Herefter følges flokken til Nørup Hallen. Spillere, der går i Firehøjeskolens SFO i Nørup, vil også blive hentet og fulgt over i hallen. Efter endt træning henter forældrene spillerne. (Husk penge til bussen).

TræningstiderÅrets store cup: Vojens PåskeCup
Vores ungdomshold fra U10 og opefter deltager hvert år I Vojens PåskeCup. Arrangørerne beskriver stævnet således: ”PåskeCup er stævnet, hvor mange klubber kommer igen år efter år – dels på grund af de gode rammer, fornuftige priser og ikke mindst, fordi det er et overskueligt stævne.” Denne beskrivelse kan vi stå inde for, da hold fra Firehøje Håndbold har deltaget i mere end 30 år.

Mød Firehøje IF i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel tlf. 75885488 - og i Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten tlf. 75883642