Book 1:1 samtale
Se adresse

Yoga

Sæsonen 2022/23 er afsluttet, når holdoversigten for 2023/24 er klar, kan du se den her på hjemmesidenYoga handler på mange måder om at finde ro i krop og sind. Præcis det har jeg fået efter, at jeg de sidste 2 år har fokuseret på at finde ro i hele mig. Med afsæt i min egen erfaring og min uddannelse som hormon yoga instruktør vil jeg guide dig igennem forskellige former for yoga - Yin, Hatha, Vinyasa.

Vi skal lave yoga der hjælper dig med at balancere dine hormoner. Ubalancer i hormonerne har stor betydning for, hvordan du har det. Ubalancerne kan være årsag til uforklarligt ubehag i kroppen og så hænger ubalancer i hormonerne og stress unægtelig sammen.

Vi kommer, foruden almindelige og genkendelige yogastillinger, også omkring medianbaner, organmassage, akupressur, vejrtrækningsøvelser og meditation.

Du vil opleve, at jeg vil fokusere på genkendelighed, fordybelse og ro i vores fælles yogarum. Dette for at skabe så god en yoga kultur som muligt, så alle kan være med og alle kan finde ro til at udvikle sig.

Medbring yogamåtte, 2 blokke, 1 tæppe og evt. øjenpude.    


Instruktører: Rikke Steen Jørgensen

 

Tilmelding til holdet - klik HER

Firehøje IF


Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten.

Telefon: 23245512
E-mail: formand.fu@firehoejeif.dk
CVR: 29403619
Log ind
Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten