Book 1:1 samtale
Se adresse

Det sker

Få det samlede overblik i den seneste gule folder

Den seneste gule folder (0.3 Mb)

PRODUKTIONSPLAN GULE FOLDER 2023 - 2024

 
Folder nummer Måneder Web-møde Deadline stof Deadline korrektur Deadline tryk Omdeles uge
145 Maj – jun – jul 17.04.23 8.4.23 18.4.23 24.4.23 18
146 Aug – sep – okt 26.6.23 5.7.23 12.7.23 1.8.2023 32
147 Nov – dec – jan 4.10.23 7.10.23 13.10.23 20.10.23 43
148 Feb – mar – apr 10.1.24 13.1.24 18.1.24 20.1.24 4
149 Maj – jun - jul 3.4.24 6.4.24 11.4.24 13.4.24 16
 

 

Nørup Hallen A-Z


Firehøje IF deltager i en arbejdsgruppe sammen med Firehøjeskolen i Nørup, Nørup Hallen, Erhvervsforeningen og flere andre interessenter om at udvikle området mellem skolen og hallen, samt udvide Nørup Hallen med en sal til holdtræning.

De første synlige resultater er på vej idet den gamle skolegård snart rives ned og erstattes af nye lege og træningsredskaber.

Se det spændende projekt her.
 

OK lægger procenter oveni sponsor støtten


I forbindelse med årets gymnastikopvisning modtog Firehøje IF den store sponsor check fra OK og de to Brugs'er i Vandel og Ny Nørup.

I krisetider lærer man sine venner at kende.
OK har i år lagt 10% oven i beløbet. 

Og vores to lokale brugs butikker i Ny Nørup og Vandel har holdt fast i deres andel.
Det var derfor med stor taknemmelighed at vi modtog en stor check (for de unge – så er det et betalingsmiddel, som vi brugte i gamle dage!)

Af de næsten 60.000 kr. kommer knap 23.000 fra OK og 18.000 fra hver af de to brugs’er. Hvis nogen undrer sig når der står et beløb på over 70.000 på benzinstanderne, er det fordi sponsorerne også betaler moms af beløbet. 

Men de kommer jo især fordi rigtig mange, har et OK kort, som i har knyttet til Firehøje IF og som i bruger til at købe benzin, diesel, el eller mobiltelefoni på. Kortet kan selvfølgelig knyttes til den smarte OK APP. OK har gjort det let at tanke og vaske sin bil.

Den årlige check her på næsten 60.000 kr. er udviklingsmidler i Firehøje IF.

Coronaen har desværre kostet Firehøje IF 200 medlemmer, om året. Vi er gået fra godt 1.400 medlemmer til godt 1.000. Vi bruger OK pengene til at styrke vores kommunikation. Vi har lavet ny hjemmeside og vil være mere til stede på digitale medier. Vi har også brug for at få frivillige tilbage – især nu hvor Jelling Festival er på trapperne. Hvis du er en af dem der har lyst til at være hjælper der – praktisk eller organisatorisk, så brug kontaktformularen på Firehøje IF’s hjemmeside.

For et par år siden kom Steen og spurgte om Firehøje ville være med til at starte en klatreafdeling og bygge en klatrevæg. I dag har vi Vejle kommunes bedste klatrevæg og en afdeling hvor mange børn, unge og voksne sammen både får god træning – men også lærer at tage ansvar for hinanden.

Firehøje Idrætsforening har støttet op om Åben Landsby i Vandel, som var en stor succes i 2021 med over 80 fremmødte familier – og som har bevirket at der nu bygges huse på Mølleparken. Vi holdt Åben Landsby igen den lørdag 21. maj 2022 i hele Vandel - og i 2023 bliver det lærdag den 3. juni med fokus på Vandel som Klimaandsby.

I Nørup har vi gang i et stort projekt, som skal binde Nørup Sognegård og Firehøjeskolen sammen med en udvidelse af Nøruphallen, så vi får en sal til holdtræning, mere plads både ude og inde til fitness, multibaner til bold og en ny lege- og træningsplads mellem skolen og hallen.

Det er et projekt til 8 millioner, så her er OK check’en starthjælp, men ikke nok. Derfor vil der snart blive startet en pengeindsamling til projekt A-Z i Nørup, hvor private og erhvervsdrivende kan bidrage – og få skattefradrag for tilskuddet.

Så vi udvikler Firehøje. Hvis du har en idé – brænder du for at starte volleyball, bordtennis eller noget helt tredje op. Det er vi klar til at understøtte – med praktisk hjælp og også med penge fra OK og Brugserne. Tusind tak for støtten. 

Firehøje IF's Lederpris 2023 gik til Per Tranekær


Firehøje Badminton havde indstillet Per Tranekær til årets lederpris, med flere gode begrundelser:

Per Tranekær har i mere end 20 år været kasserer for foreningen. Første gang nogle år i 1990’erne og siden fra 13. februar 2001 og indtil videre, hvilket i sig selv er en præstation og vel noget usædvanligt for frivillige i foreningsregì.

Kassererjobbet består ikke alene i, at holde styr på foreningens pengesager ved administration af bankkonti og at regnskabsføre ind- og udbetalinger.

Per har i hvert eneste år tæt kontakt med alle foreningens medlemmer gennem opkrævning af medlemskontingenter og leje af badmintonbanerne i begge Firehøjes haller på baggrund af tildeling af spilletimer for hver enkelt spiller. Det lykkes altid for ham på en god og venlig måde, at tilgodese spillernes individuelle ønsker til alles tilfredshed.

Desuden er han bindeled til myndigheder og idrætsorganisationer bl.a. med indberetninger af medlemstal m.v. til statistikker.

Per er således den bærende kraft for Firehøje IF Badmintons virke både økonomisk og organisatorisk, med omhyggelighed, ro og stabilitet som kendemærke.
Per fortjener al mulig anerkendelse med tak for sin mangeårige, uvurderlige og uegennyttige indsats som frivillig kasserer for Firehøje IF Badminton.

Hovedbestyrelsen i Firehøje IF bakkede op om indstillingen også fordi de 13 kasserere ofte udfører en "usynlig" opgave - men den er umådeligt betydningsfuld for at foreningen og afdelingerne kører godt.

 

Bettina Arens og Lone Skovgaard blev anerkendt for deres arbejde i Sommerfest udvalget


Når frivillige giver udtryk for, at de gerne vil af med en opgave er det måske fordi de har brug for at prioritere familie, arbejde eller uddannelse højere.
Det respekterer vi.
 
Sådan en melding var kommet fra to af de erfarne kræfter i Sommerfest udvalget.

Bettina Arens og Lone Skovgaard ønsker at give stafetten videre. Derfor modtog de ved Sommerfestens åbning en buket og en klapsalve som tak for deres store indsats. 

Vi fejrer fællesskabet, når vi mødes til Sommerfest. Her er alle velkomne og ligesom i Firehøje idrætsforenings 11 afdelinger, er der plads til alle der vil. 

Fællesskab og frivillighed hører sammen. Det er frivillige der har gjort alt klar, så vi nu kan hygge os med idræt og leg, underholdning og sjov - god mad i boderne og måske en øl.
 
Nogle kunne måske fristes til at tro, at der er krise, når frivillige stopper. Det er der ikke. 
Det er naturligt og vi lykkes rigtig godt med at generationsskifte.
Der er kommet ny formand i gymnastik afdelingen og i Nørup Cykelmotion. 
Der er kommet tre nye medlemmer i Foreningsudvalget, bl.a. en sekretær og en kasserer. 
Der er kommet en helt ny gruppe til at styre rekruttering af de mange frivillige til Jelling Festival. 
Så vi lykkes med at få nye og yngre frivillige ind på vigtige pladser i Firehøje idrætsforening - og det er godt.
  
Hvis nogen sidder og tænker: "hvad mon man skal kunne, for at blive en del af Sommerfest udvalget?" er man meget velkommen til at kontakte Bettina Arens på 2032 3835 eller Lone Skovgaard på 2041 8566 og spørge ind til opgaven. Vi kan sige, at Bettina og Lone kan lægge en plan, og få den til at ske!
Og vi kan sige at der er andre gode folk i udvalget, som alle bidrager til planlægning og gennemførelse af Sommerfest 2024.
 

Rasmus Andreasen fik Firehøje IF's ungdomslederpris 2023


Firehøje Håndbold havde indstillet Rasmus Andreasen til Firehøje IF's ungdomslederpris 2023, med følgende gode begrundelser:

Rasmus har taget et enormt stort ansvar i den seneste sæson.

Ud over at være en meget vigtig spiller for sit eget hold, hvor han går forrest både til træning og kampe, formår han også at være en kæmpe inspirator og rollemodel for vores børnehold, hvor han har været træner for de 9 til 13-årige spillere.

Han møder velforberedt til træning og kamp, og han har et kæmpe overskud over for de små håndboldspillere.

Han er pligtopfyldende og tager opgaven seriøst. Heldigvis fortsætter Rasmus som børnetræner i den kommende sæson.  

Hovedbestyrelsen bakkede fuldstændig op om indstillingen og glæder sig over at vi til stadighed kan motivere unge engagerede og dygtige mennesker til at tage en lederopgave på sig.
Kontakt os
Kontakt et udvalgsmedlem via Kontaktsiden, eller skriv en besked via formularen herunder
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Firehøje IF


Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten.

Telefon: 23245512
E-mail: formand.fu@firehoejeif.dk
CVR: 29403619
Log ind
Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten