Book 1:1 samtale
Se adresse

Det sker

Nørup Hallen A-Z


Firehøje IF deltager i en arbejdsgruppe sammen med Firehøjeskolen i Nørup, Nørup Hallen, Erhvervsforeningen og flere andre interessenter om at udvikle området mellem skolen og hallen, samt udvide Nørup Hallen med en sal til holdtræning.

De første synlige resultater er på vej idet den gamle skolegård snart rives ned og erstattes af nye lege og træningsredskaber.

Se det spændende projekt her.
 

Den seneste gule folder

Den seneste gule folder (0.3 Mb)

OK lægger procenter oveni sponsor støtten


I forbindelse med årets gymnastikopvisning modtog Firehøje IF den store sponsor check fra OK og de to Brugs'er i Vandel og Ny Nørup.

I krisetider lærer man sine venner at kende.
OK har i corona årene lagt 30% oven i beløbet på trods af at de solgte mindre benzin og diesel under lockdown – fordi mange af os sad derhjemme.

Og vores to lokale brugs butikker i Ny Nørup og Vandel har holdt fast i deres andel – trods nedgang i omsætning blandt andet fordi Legoland og Lalandia turisterne ikke kom forbi.
Det var derfor med stor taknemmelighed at vi modtog en stor check (for de unge – så er det et betalingsmiddel, som vi brugte i gamle dage!)

Af de næsten 60.000 kr. kommer knap 23.000 fra OK og 18.000 fra hver af de to brugs’er. Hvis nogen undrer sig når der står et beløb på over 70.000 på benzinstanderne, er det fordi sponsorerne også betaler moms af beløbet. 

Men de kommer jo især fordi rigtig mange, har et OK kort, som i har knyttet til Firehøje IF og som i bruger til at købe benzin, diesel, el eller mobiltelefoni på. Kortet kan selvfølgelig knyttes til den smarte OK APP. OK har gjort det let at tanke og vaske sin bil.

Den årlige check her på næsten 60.000 kr. er udviklingsmidler i Firehøje IF.

Coronaen har desværre kostet Firehøje IF 200 medlemmer, om året. Vi er gået fra godt 1.400 medlemmer til godt 1.000. Vi bruger OK pengene til at styrke vores kommunikation. Vi har lavet ny hjemmeside og vil være mere til stede på digitale medier. Vi har også brug for at få frivillige tilbage – især nu hvor Jelling Festival er på trapperne. Hvis du er en af dem der har lyst til at være hjælper der – praktisk eller organisatorisk, så brug kontaktformularen på Firehøje IF’s hjemmeside.

For et par år siden kom Steen og spurgte om Firehøje ville være med til at starte en klatreafdeling og bygge en klatrevæg. I dag har vi Vejle kommunes bedste klatrevæg og en afdeling hvor mange børn, unge og voksne sammen både får god træning – men også lærer at tage ansvar for hinanden.

Firehøje Idrætsforening er også med, når Efterskolen her inviterer til at starte en Musik- og Kulturforening som skal fylde gode oplevelser i Vandel Kulturhus, der åbner til sommer.
Vi er med til Åben Landsby i Vandel, som var en stor succes i 2021 med over 80 fremmødte familier – og som har bevirket at der nu bygges huse på Mølleparken. Vi holder Åben Landsby igen den lørdag 21. maj 2022 i hele Vandel.

I Nørup har vi gang i et stort projekt, som skal binde Nørup Sognegård og Firehøjeskolen sammen med en udvidelse af Nøruphallen, så vi får en sal til holdtræning, mere plads både ude og inde til fitness, multibaner til bold og en ny lege- og træningsplads mellem skolen og hallen.

Det er et projekt til 8 millioner, så her er OK check’en starthjælp, men ikke nok. Derfor vil der snart blive startet en pengeindsamling til projekt A-Z i Nørup, hvor private og erhvervsdrivende kan bidrage – og få skattefradrag for tilskuddet.

Så vi udvikler Firehøje. Hvis du har en idé – brænder du for at starte volleyball, bordtennis eller noget helt tredje op. Det er vi klar til at understøtte – med praktisk hjælp og også med penge fra OK og Brugserne. Tusind tak for støtten. 
Kontakt os
Kontakt et udvalgsmedlem via Kontaktsiden, eller skriv en besked via formularen herunder
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Firehøje IF


Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten.

Telefon: 23245512
E-mail: formand.fu@firehoejeif.dk
CVR: 29403619
Log ind
Mød os i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel og Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten