Hvad er vi på udkig efter

Instruktør

Du har det overordnede ansvar for holdet, herunder ansvar for at planlægge og gennemføre træningen. Du står for opvarmning, lege og instruktion af gymnasterne, og har ansvar for at vores hjælpeinstruktører kommer godt i gang med små opgaver og træningsøvelser. Udover den daglige træning, har du ansvar for at sammensætte et opvisningsprogram, hvis holdet skal til opvisning, og for at give forældre/gymnaster besked om vigtige begivenheder og informationer.

Hjælpeinstruktør

Du hjælper instruktøren med udvalgte opgaver under træningen, fx opvarmning, lege, modtagning og instruktion af specifikke øvelser. Du tager sandsynligvis del i planlægningen af opvisningsprogrammet og laver måske også - i samarbejde med andre hjælpere - elementer til opvisningen, fx en serie.

Forælderhjælper

Du deltager i træningen sammen med dit barn og hjælper med praktiske opgaver som fx at hjælpe børn på toilettet, sætte plaster på og flytte redskaber. Du kan også hjælpe med at trøste børn, som er blevet kede af det og generelt bare være en ekstra voksen i hallen. Du har sandsynligvis også en plads ved en redskabsbane, hvor du uden yderligere kendskab til gymnastik, kan hjælpe børn op og ned ad aktiviteten.

Føl

Du er et ungt frisk menneske på ca. 11-13 år, som gerne vil være del af et instruktørteam og undervise yngre børn. Du hjælper med at gennemføre lege og aktiviteter for børnene og prøver måske også selv at forklare og sætte en leg i gang. Du har en plads ved redskabsbanen, hvor du hjælper børn med at have det sjovt og få rørt sig.

Er du nysgerrig på at høre mere eller vil du bare i gang?

Kontakt Katja Ramsing på tlf. 41964956 eller sekretaer.gymnastik@firehoejeif.dk og lad os få en snak om mulighederne for at være instruktør eller hjælper i Firehøje IF Gymnastik.

Vi glæder os til at høre fra dig!